RadioniceDogovor o Učenju Crnogorskih Studenata na Programima Razmjene

February 12, 2021by differo0

Datumi projekta: 09/01/10 – 03/01/11   Ovaj projekat se fokusirao na rješavanje problema koje su studenti iz Crne Gore imali (oni koji su učestvovali u programima univerzitetske razmjene – između ostalog i UGRAD) nakon povratka u Crnu Goru iz Sjedinjenih Država ili iz inostranstva. U mnogim slučajevima studenti su pokušavali da nastave studije na svom...

Datumi projekta: 09/01/10 – 03/01/11

 

Ovaj projekat se fokusirao na rješavanje problema koje su studenti iz Crne Gore imali (oni koji su učestvovali u programima univerzitetske razmjene – između ostalog i UGRAD) nakon povratka u Crnu Goru iz Sjedinjenih Država ili iz inostranstva. U mnogim slučajevima studenti su pokušavali da nastave studije na svom univerzitetu u Crnoj Gori, ali su se suočavali sa problemima prilikom priznavanja ispita koje su položili na inostranom univerzitetu. MAYAA je istražila kako se ovaj problem rješava na univerzitetima u regionu, a zatim se sastala sa predstavnicima crnogorskih univerziteta kako bi razgovarali o trenutnim rješenjima i predložili nove ideje. Neki od naših prijedloga su usvojeni i to je poboljšalo položaj učenika nakon povratka. Projekat se takođe fokusirao na promociju mogućnosti razmjene koje su na raspolaganju crnogorskim studentima i sporazuma o učenju i njegovih prednosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com

Izrada ovog sajta omogućena je uz finansijsku podršku Ambasade SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.

Jezici
Kontaktirajte Nas
12 Vaka Đurovića, Podgorica 81000
Ponedjeljak - Petak: 8 AM - 5 PM

©2021 Montenegro Alumni. Sva prava zadržana.