RadioniceŠkola građanskog obrazovanjaNedelja građanskog obrazovanja – NATO i Crna Gora

April 3, 2021by Administrator0
https://montenegroalumni.me/wp-content/uploads/2021/04/kf-1280x1280.jpg

Kako je pitanje bezbjednosti jedno od najznačajnijih pitanja i preduslova za demokratski razvoj, imali smo priliku da ugostimo dr Sava Kenteru, predsjednika Atlantskog savjeta Crne Gore, koji je sa nama podijelio ključne informacije o NATO savezu, putu koji je Crna Gora prošla kako bi postala članica, te učešću Atlantskog savjeta Crne Gore u procesu učlanjenja Crne...

Kako je pitanje bezbjednosti jedno od najznačajnijih pitanja i preduslova za demokratski razvoj, imali smo priliku da ugostimo dr Sava Kenteru, predsjednika Atlantskog savjeta Crne Gore, koji je sa nama podijelio ključne informacije o NATO savezu, putu koji je Crna Gora prošla kako bi postala članica, te učešću Atlantskog savjeta Crne Gore u procesu učlanjenja Crne Gore NATO-u. Gospodin Kentera se osvrnuo na aktuelna dešavanja i iznio svoje mišljenje o događajima koji nas očekuju u bliskoj budućnosti, ali i upoznao učesnike sa mogućnostima koje se nude mladim ljudima koji žele na se usavršavaju u oblasti bezbjednosti.
Sjutra nas očekuje isto tako zanimljiv program sa inspirativnim gostima!
Projekat “Škola građanskog obrazovanja” je finansirana od strane Američke ambasade u Podgrorici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com

Izrada ovog sajta omogućena je uz finansijsku podršku Ambasade SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.

Jezici
Kontaktirajte Nas
12 Vaka Đurovića, Podgorica 81000
Ponedjeljak - Petak: 8 AM - 5 PM

©2021 Montenegro Alumni. Sva prava zadržana.