RadioniceŠkola građanskog obrazovanjaŠkola građanskog obrazovanja – SAD na Balkanu i stanje ljudskih prava u Crnoj Gori

April 3, 2021by Administrator0
https://montenegroalumni.me/wp-content/uploads/2021/04/G-2-1280x1280.jpg

Tokom naše škole, imali smo čast da ugostimo gospodina Lewis Gittera, šefa Sektora za politička i ekonomska pitanja u Ambasadi SAD u Podgorici. Gospodin Gitter je sa nama podijelimo glavne ciljeve spoljne politike Sjedinjenih Američkih Država na Balkanu i u Crnoj Gori i razgovarao sa našim učesnicima o trenutnoj situaciji na Balkanu. Takođe, imali smo...

Tokom naše škole, imali smo čast da ugostimo gospodina Lewis Gittera, šefa Sektora za politička i ekonomska pitanja u Ambasadi SAD u Podgorici.
Gospodin Gitter je sa nama podijelimo glavne ciljeve spoljne politike Sjedinjenih Američkih Država na Balkanu i u Crnoj Gori i razgovarao sa našim učesnicima o trenutnoj situaciji na Balkanu.
Takođe, imali smo priliku da čujemo nešto više o stanju ljudskih prava u Crnoj Gori, sa posebnim akcentom na dječija prava, ali i da se upoznamo sa mogućnostima saradnje sa Zaštitnikom ljudskih prava i sloboda Crne Gore. Iz ove institucije nam se danas pridružila Milica Kovačevič, savjetnica Zaštitnika ljudskih prava i sloboda.
Naši mentori su održali posljednje sesije sa svojim grupama. U posljednjih 7 radionica, mentori su predstavljali ključne sponu znanja i iskustva sa jedne strane i praktične primjene sa druge. Oni su usmjeravali učesnike i podsticali generisanje novih ideja.
Pojekat “Škola građanskog obrazovanja” je finansiran od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com

Izrada ovog sajta omogućena je uz finansijsku podršku Ambasade SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.

Jezici
Kontaktirajte Nas
12 Vaka Đurovića, Podgorica 81000
Ponedjeljak - Petak: 8 AM - 5 PM

©2021 Montenegro Alumni. Sva prava zadržana.