RadioniceŠkola građanskog obrazovanjaŠkola građanskog obrazovanja – Zatvaranje sa Ambasadorkom SAD

April 3, 2021by Administrator0
https://montenegroalumni.me/wp-content/uploads/2021/04/ambasadorka-1280x1280.jpg

Na samom zatvaranju Škole građanskog obrazovanja u petak, 4. decembra, imali smo priliku da ugostimo njenu ekselenciju Ambasadorku Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke koja je vodila inspirativan razgovor sa učesnicima. Ambasdorka je sa nama podijelila svoja iskustva i savjete, ali i objasnila bitnost društvenog angažovanja sa fokusom na mlade. Dijalog smo završili na optimističnoj...

Na samom zatvaranju Škole građanskog obrazovanja u petak, 4. decembra, imali smo priliku da ugostimo njenu ekselenciju Ambasadorku Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke koja je vodila inspirativan razgovor sa učesnicima. Ambasdorka je sa nama podijelila svoja iskustva i savjete, ali i objasnila bitnost društvenog angažovanja sa fokusom na mlade. Dijalog smo završili na optimističnoj noti i zaključili da promjene kreću sitnim koracima, te se svi zajedno radujemo aktivnostima koje će naši učesnici sprovesti nakon Škole građanskog obrazovanja.

 

Projekat “Škola građanskog obrazovanja” je finansirana od strane Ambasade SAD u Podgorici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com

Izrada ovog sajta omogućena je uz finansijsku podršku Ambasade SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.

Jezici
Kontaktirajte Nas
12 Vaka Đurovića, Podgorica 81000
Ponedjeljak - Petak: 8 AM - 5 PM

©2021 Montenegro Alumni. Sva prava zadržana.